Om Støperiet næring

Mosseregionen er et av de mest spennende områdene for næringsdrivende rundt Oslofjorden. Tett beliggende på Stor-Oslo med flott natur, kultur og god infrastruktur, har området stor tilflyttingsvekst. Med en stadig økende befolkning, blir også vilkårene og mulighetene for de som vil drive næringsvirksomhet bedre.

Verket er opprinnelig den gamle tomten til Moss Jernverk, og fra 1875 til 2012 huset området M. Peterson & Søn som drev med papirproduksjon. Verket utvikles nå til å bli en ny bydel med flere tusen boliger og mange kvadratmeter avsatt til næringsvirksomhet, utdanning og kultur.

Støperiet ligger på det første området på Verket med nye boliger og næring. Her finner du også Ankers Hus, ett næringsbygg på ca. 10.000 kvm som allerede er under bygging. I tillegg har vi valgt bygge 6 flotte næringslokaler på gateplan i Støperiet. Et større lokale vil dekke hele fasaden ut mot kulturplassen, og i hovedgaten vil de fem andre lokalene ligge på en rekke som binder sammen kulturplassen og vannet.

Om 15-20 år vil Verket være en naturlig forlengelse av det eksisterende sentrum i Moss med et pulserende og urbant byliv, og vi ønsker at du skal være med fra starten!

 

w7-historien-2